زیرمجموعه‌های اداره رفاه

   وام شهریه

   برای گرفتن وام شهریه، نیازی به افتتاح حساب نیست و اعتبار تخصیص یافته به دانشجو، به شماره حساب دوره‌های نوبت دوّم دانشگاه واریز می‌شود.

 

 

 

FAQ

 

 

 

   همه دانشجویانی که در نیم‌سال اوّل انتخاب واحد دارند، از ابتدای مهر سال جاری تا ابتدای مهر سال آینده، تحت پوشش بیمه حوادث هستند. چنانچه دانشجویی در بازه زمانی فوق، دچار حادثه شود، باید مدارک خود شامل: کپی کارت ملی، شناسنامه، اصل مدارک پزشکی و اصل صورت‌حساب‌های انجام شده، را برای تأیید توسط اداره رفاه دانشجویی ارسال کنند (رایانامه: zohrehizanloo @ um.ac.ir). پس از بررسی و تأیید مدارک دانشجو، نامبرده برای جبران خسارت، به شرکت بیمه طرف قرارداد دانشگاه معرفی می‌شود.


   تعریف حادثه: هر واقعه ناگهانی ناشی از یک عامل خارجی که بدون قصد و اراده بیمه شده بروز کرده و منجر به جرح، نقص عضو، از کار افتادگی و یا فوت بیمه شده گردد، حادثه است.

   بر اساس بیمه حوادث، ​دانشجویان شاغل به تحصیل در زمان بروز حادثه، مشمول پرداخت خسارت هستند. این دانشجویان پس از انجام خدمات درمانی و پس از صرف هزینه، ارائه مدارک لازم و پس از اطمینان از وقوع حادثه، می‌توانند تمام یا بخشی از خسارت وارده را بر اساس نظر کارشناسانه شرکت بیمه‌گذار دریافت کنند.


   موارد تحت پوشش بیمه حوادث:

   الف) هزینه‌های پزشکی در اثر حادثه

   این هزینه‌ها تنها در صورت درمان حادثه است نه بیماری. حوادثی مانند غرق شدن، مسمومیت غذایی، استنشاق گاز، گاز گرفتگی و بزاق حیوان، دفاع مشروع، شکستگی دندان و بینی.

   ب) نقص عضو یا از کار افتادگی دائم و قطعی

   نقص عضو کامل مثل نابینایی کامل، قطع نخاع، برداشتن فک پایین، ناشنوایی کامل و ... .

   مهم: خسارت وارد شده در اثر فعّالیّت‌های ورزشی تحت پوشش بیمه حوادث نمی‌باشد.

   ج) فوت ناشی از حادثه

 

   تذکر مهم: لازم است دانشجویان عزیز بلافاصله پس از وقوع حادثه، حداکثر تا ۱۰ روز پس از وقوع حادثه، مدارک خود را به اداره رفاه تحویل دهند (حضوری یا با رایانامه اعلام شده فوق) تا مشمول دریافت خسارت از بیمه حوادث شوند. در غیر این صورت و عدم اطلاع‌رسانی به موقع به اداره رفاه، مسئولیت این امر به عهده شخص دانشجو است، و دانشگاه هیچ گونه مسئولیتی در این زمینه نخواهد داشت.

 

 

 

   بیمه سلامت، ارائه دهنده خدمات بیمه‌ای، ویژه دانشجویان بین‌الملل، اعم از بورسیه و آزاد و خانواده آنان است. شرط لازم برای برخورداری از بیمه، داشتن کد اختصاصی، تصویر گذرنامه و مجوز اقامتی است که بیش از ۶ ماه اعتبار داشته باشد. قرارداد بیمه در دو نوبت مهر و اسفند، به طور یک‌ساله منعقد می‌شود. نرخ حق سرانه، مطابق با تصویب‌نامه هیئت وزیران به ازای هر نفر در هر ماه و در هر سال محاسبه می‌شود. دانشجویان غیر بورسیه تبعه خارجی، ملزم به پرداخت نرخ حق سرانه هستند. هزینه‌های خدمات بیمه، بر اساس ضوابط و قوانین جاری پرداخت می‌شوند.

   نرخ سرانه بیمه، برای هر نیم‌سال تحصیلی، به ازای هر نفر توسط اداره رفاه دانشجویان اعلام می‌شود. مبلغ آن باید به شماره حساب ۴۲۵۲۹۹۶۱۱ بانک تجارت واریز شود. پس از پرداخت، باید فیش پرداختی برای دریافت معرفی نامه به اداره بیمه، به کارشناس بیمه اداره رفاه تحویل داده شود.

   افرادی که به هر دلیل، تحصیلات خود را در دانشگاه فردوسی تمام نمی‌کنند، و دانش‌آموخته نمی‌شوند، باید بدهی خود را به صندوق رفاه، به صورت نقدی و یک‌جا پرداخت کنند. این افراد شامل موارد زیر هستند.

  • دانشجویان منصرف از تحصیل
  • دانشجویان اخراجی و یا عدم مراجعه
  • دانشجویان اخراجی که با رأی کمیسیون موارد خاص به دوره نوبت دوّم منتقل می‌شوند
  • دانشجویانی که بخواهند به صورت آزاد در خارج از کشور ادامه تحصیل دهند
  • متقاضیان ادامه تحصیل در دوره‌های معادل و یا پایین‌تر از مقطع تحصیلی که گذرانده‌اند
  • دانشجویان انتقالی به مؤسسات آموزش عالی غیر وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • دانشجویان انتقالی به دانشگاه پیام نور، دوره‌ نوبت دوّم و مؤسسات آموزش عالی غیر انتفاعی
  • دانشجویانی که در یک مقطع از دوره روزانه به نوبت دوّم و بالعکس تغییر می‌یابند