تصویر کنترل کیفی

اهمّ وظایف این واحد، به شرح زیر است.

۱- کنترل تمام مواد غذایی خریداری شده از نظر:

  • داشتن علامت استاندارد روی کالا
  • تاریخ تولید و تاریخ انقضای محصول
  • کنترل علائم ظاهری محصول از نظر رنگ، طعم، مزه و ...

۲- کنترل مداوم محصول در طول مدت انبارداری و یا سردخانه‌گذاری

۳- کنترل و نظارت مواد غذایی در هنگام آماده‌سازی قبل از طبخ، هنگام طبخ، و زمان توزیع

۴- ارائه برنامه غذایی پیشنهادی به مسئولین مربوط در اداره تغذیه

۵- بازدیدهای روزانه از غذاخوری‌ها و نظارت بر کار دانشجویان ناظر

۶- رسیدگی به گزارش‌های دانشجویان ناظر غذاخوری‌ها

۷- بازدید از مراکز و کارخانه‌های تولید محصولات غذایی

۸- انجام نظرسنجی دوره‌ای از دانشجویان، و تهیّه، و ارائه گزارش‌های درخواست‌شده توسط سرپرستی اداره تغذیه

۹- اجرای طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی

۱۰- بهبود آنالیز غذایی

۱۱- اصلاح روش‌های طبخ، آماده‌سازی و بهبود فرمولاسیون

۱۲- برنامه‌ریزی و برگزاری کلاس‌های آموزشی برای کارکنان