تمامی دانش‌آموختگان برای دریافت گواهی موقت پایان تحصیلات، نیاز به تصفیه حساب با صندوق رفاه دانشجویان دارند. بسته به شرایط دانشجو، تصفیه حساب دانش‌آموختگان در چند گروه قرار می‌گیرد.

گروه اوّل

برای افرادی که از امکانات رفاهی مانند وام و سرای دانشجویی استفاده نکرده‌اند؛ با درخواست دانشجو، نامه عدم بدهی، به مدیریت آموزشی ارسال می‌شود و دانشجو می‌تواند، نسبت به ادریافت گواهی موقت و دانشنامه پایان تحصیلات اقدام کند.

گروه دوّم

دانشجویانی که از وام‌های دانشجویی استفاده می‌کنند و خواهان تقسیط بدهی هستند، بایستی با مراجعه به اداره رفاه، فرم ۱۲ تکمیل شده، آخرین فیش حقوقی ضامن همراه با کپی کارت ملی ضامن تحویل دهند.

پس از ثبت پایان تخصیل دانشجو توسط کارشناسان محترم، دانش آموخته گرامی باید نسبت به واریز ۱۰ درصد از اقساط، اقدام کند. پس از واریز ۱۰ درصد و صدور دفترچه، نامه اعلام بدهی از اداره رفاه به مدیریت آموزشی صادر می‌شود و برای وی، گواهی‌نامه موقت صادر خواهد شد. تصفیه حساب خوابگاه تقسیط نمی‌شود و باید در پایان هر نیم‌سال، اجاره‌بهای خوابگاه تصفیه شود.
   برای دانشجویان خانم و آقایان غیر مشمول، اقساط طی ۶۰ ماه تقسیم می‌شود و شروع بازپرداخت اقساط، ۹ ماه پس از تاریخ پایان تحصیل (اتمام سنوات رفاهی) است. برای آقایان مشمول، شروع اقساط ۳۳ ماه پس از تاریخ پایان تحصیل است.

تذکر

• دانشجویان عزیز می‌توانند برای پرداخت اقساط، به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی https://bp.swf.ir مراجعه کنند. در صورت عدم امکان ورود به سامانه دانشجویی صندوق رفاه، و یا فراموشی کلمه عبور، با سرکار خانم ده باشیان به شماره ۳۸۸۰۶۹۶۸ (۰۵۱) یا سرکار خانم پوریان به شماره ۳۸۸۰۶۹۴۴ (۰۵۱) تماس گرفته و تقاضای بازسازی کلمه عبور دهند. رایانامه ایشان به نشانی نیز برای این کار در دسترس است. لازم به ذکر است نام کاربری و کلمه عبور، کد ملی (بدون خط تیره) است.
  • ودیعه مسکن باید به صورت کامل و یک‌جا پرداخت شود

گروه سوّم

دانش‌آموختگانی که از وام استفاده کرده‌اند، و سپس بدهی خود را به طور نقد پرداخت کرده‌اند، یا اگر آن را تقسیط کرده بودند، اقساط خود را کامل پرداخت کرده‌اند، واجد دریافت نامه تصفیه حساب نهایی هستند. این گروه، پس از تصفیه کامل، باید از پرتال صندوق رفاه درخواست تصفیه حساب دهند. پس از تأیید تصفیه حساب توسط کارشناس مربوطه، برای آن‌ها نامه تصفیه حساب به مدیریت آموزشی صادر می‌شود، و مشمولان می‌توانند دانشنامه خود را دریافت کنند.

تذکر

• تا تصفیه حساب کامل با مدیریت رفاه و سلامت دانشجویان انجام نشود، اصل مدرک و یا ریز نمرات را نخواهید گرفت
  • در صورت قبولی در مقطع بالاتر، و بدون وقفه بیش از یک سال بین دو مقطع، با مراجعه به اداره رفاه، از تمدید سررسید دفترچه اقساط اطمینان یابید. در صورت به سر آمدن سررسید اوّلین قسط تا تاریخ درخواست، تمامی اقساط معوق باید پرداخت شود و سپس تمدید صورت گیرد
  • دانشجویانی که سنوات آموزشی آن‌ها از سنوات رفاهی مجاز طولانی‌تر می‌شود، به محض پایان سنوات رفاهی مجاز، و یا دریافت اخطار از دانشگاه و یا صندوق رفاه، باید با مراجعه به اداره رفاه، نسبت به بستن پرونده رفاهی خود و تصفیه حساب اقدام کنند.

با توجّه به تعداد زیاد بدهکاران بلاتکلیف صندوق رفاه دانشجویان، و تأکید هیأت امنای صندوق رفاه دانشجویان، مبنی بر تعیین تکلیف وضعیت این دسته از دانش‌آموختگان، برای هر یک از مقاطع تحصیلی، برای شروع بازپرداخت بدهی به صندوق رفاه دانشجویان، سقفی به شرح زیر تعیین شده است:

• مقطع کاردانی: ۳ سال
  • کارشناسی پیوسته: ۶ سال