بیمه سلامت، ارائه دهنده خدمات بیمه‌ای، ویژه دانشجویان بین‌الملل، اعم از بورسیه و آزاد و خانواده آنان است. شرط لازم برای برخورداری از بیمه، داشتن کد اختصاصی، تصویر گذرنامه و مجوز اقامتی است که بیش از ۶ ماه اعتبار داشته باشد. قرارداد بیمه در دو نوبت مهر و اسفند، به طور یک‌ساله منعقد می‌شود. نرخ حق سرانه، مطابق با تصویب‌نامه هیئت وزیران به ازای هر نفر در هر ماه و در هر سال محاسبه می‌شود. دانشجویان غیر بورسیه تبعه خارجی، ملزم به پرداخت نرخ حق سرانه هستند. هزینه‌های خدمات بیمه، بر اساس ضوابط و قوانین جاری پرداخت می‌شوند.

نرخ سرانه بیمه، برای هر نیم‌سال تحصیلی، به ازای هر نفر توسط اداره رفاه دانشجویان اعلام می‌شود. مبلغ آن باید به شماره حساب ۴۲۵۲۹۹۶۱۱ بانک تجارت واریز شود. پس از پرداخت، باید فیش پرداختی برای دریافت معرفی نامه به اداره بیمه، به کارشناس بیمه اداره رفاه تحویل داده شود.