اطّلاعیه‌های اداره رفاه

قابل توجّه دانشجویان گرامی

فرم خود ارزیابی انتخاب اتاق برتر بهداشتی را می‌توانید از پیوند زیر دریافت کنید.

microsoft word 2019

loan

جدول مبالغ و زمان‌بندی اعطای وام دانشجویی در نیم‌سال دوّم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ را می‌توانید در اینجا ببینید

pdf

جدول مبالغ و زمان بندی اعطای وام دانشجویی نیم سال دوم 14021403

pay the rent

به اطّلاع دانشجویان عزیزی که از ترم‌های قبل، اجاره‌بهای خود را به صندوق رفاه پرداخت نکرده‌اند، می‌رساند بر اساس بخش‌نامه اخیر صندوق رفاه، از این به بعد، مبلغ دریافتی بر اساس تعرفه زمان پرداخت و نه نیم‌سال اسکان، محاسبه و دریافت می‌شود؛ لذا به همه دانشجویان دارای بدهی اعلام می‌شود به منظور جلوگیری از اعمال جریمه، در اسرع وقت نسبت به پرداخت بدهی‌های معوّق خود از طریق پورتال رفاهی به نشانی ‌https://refah.swf.ir اقدام کنند.

مدیریت رفاه و سلامت دانشجویان اقدام به بازسازی یکی از سراهای دانشجویی فجر، برای ارائه تسهیلات رفاهی مناسب‌تر به دانشجویان آقا کرده است، لذا متقاضیان واجد شرایط، می‌توانند فرم ثبت‌نام به‌همراه جدول شرایط و معیارهای طرح شده در پیوند ذیل را تکمیل کرده و تا مورخ ۲۲ دی ۱۴۰۲، به رایانامه ارسال کنند.
   با توجّه به امتیازات کسب شده، از متقاضی برای شرکت در مصاحبه حضوری دعوت به عمل خواهد آمد و اسامی نهایی پذیرفته‌شدگان اعلام می‌شود.

شرایط اسکان دانشجوی متقاضی:

• ۱- مجاز بودن در سنوات آموزشی و رفاهی دانشگاه
  • ۲- نداشتن کارنامه مشروطی در سابقه آموزشی
  • ۳- فاقد پرونده شورای انضباطی در طول سنوات تحصیلی
  • ۴- ضرورت غیربومی بودن
  • ۵- تکمیل فرم پایش سلامت
  • ۶- داشتن حداقل یکی از شرایط موجود در فایل ذیل

نکته مهم: در مرحله اوّل ثبت‌نام، نیازی به بارگذاری مستندات نیست، امّا در صورت دعوت شدن برای مصاحبه، ارائه مستندات ضروری است.

شرایط و معیارهای طرح شده + فرم درخواست: microsoft word

قابل توجّه دانشجویان گرامی

نرخ اجاره‌بهای سراهای دانشجویی (مجردی و متأهلی) ملکی در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ توسط صندوق رفاه دانشجویان اعلام شد.

نرخ اجاره بهای سال تحصیلی ۱۴۰۳ ۱۴۰۲