photo 2025 09 15 11 10 10

 

تغذيه دانشجويان يكي از اركان بنيادين در تأمين سلامت، نشاط و پويايي جامعه دانشگاهي به شمار مي‌رود. اين حوزه‌ي حساس و گسترده، مستلزم برنامه‌ريزي دقيق و  نظارت مؤثر است

      كارشناسان كنترل كيفيت در فرآيند تغذيه دانشگاه، وظايف خطير و متنوعي را بر دوش مي‌كشند كه از جمله مي‌توان به موارد زير اشاره نمود:

1- نظارت دقيق و مستمر بر تمامي مراحل تهيه، نگهداري، آماده‌سازي، طبخ و توزيع غذا، با رعايت كامل اصول بهداشتي و استانداردهاي كيفي؛

2- كنترل كيفي مواد اوليه ورودي و نظارت بر نحوه فرآوري و آماده‌سازي آن‌ها؛

3- ارائه راهكارهاي نوآورانه و كاربردي در راستاي ارتقاء كيفيت غذا و افزايش رضايتمندي دانشجويان؛

4-  پيشنهاد و تدوين برنامه‌هاي غذايي متنوع و متناسب با نيازهاي تغذيه‌اي دانشجويان؛

5-  پايش مداوم بازخوردهاي دانشجويان از طريق نظرسنجي‌هاي دوره‌اي و تحليل داده‌هاي حاصل؛

6- تهيه و انتشار مطالب آموزشي و گاهنامه‌هاي تخصصي با هدف ارتقاء سطح آگاهي تغذيه‌اي دانشجويان؛

7- انجام بازديدهاي دوره‌اي از شركت‌هاي تأمين‌كننده مواد غذايي و ارزيابي كيفي عملكرد آن‌ها؛

8- اجراي دقيق و كامل دستورالعمل‌ها و ضوابط ابلاغي از سوي نهادهاي ذي‌صلاح؛

9-  تشكيل و هدايت تيم‌هاي نظارتي متشكل از دانشجويان منتخب و بهره‌گيري از مشاركت فعال آنان؛

10-  نظارت بر رعايت اصول بهداشتي در ترياها و نانوايي‌هاي مستقر در سطح دانشگاه.

11-  اصلاح روش‌های طبخ، آماده‌سازی و بهبود فرمولاسیون غذا

12-  برنامه‌ریزی و برگزاری کلاس‌های آموزشی برای کارکنان