
با حضور آقای صفائی رئیس اداره تغذیه، مسئول غذا خوری ها آقای دیمه کارهمراه با کارشناسان حوزه تغذیه و همکاران شاغل در غذاخوریهای دانشجویی، در محل غذاخوری پردیس جلسه ای با رویکرد اهمیت خدمترسانی مطلوب به دانشجویان همراه با ایجاد فضای همدلی میان کلیه همکاران و همچنین تاکید بر لزوم ارتقای کیفیت طبخ و توزیع غذای دانشجویی برگزار گردید.
در پایان جلسه، همکاران حاضر نقطهنظرات و پیشنهادات خود را بیان نموده و در فضایی صمیمی و دوستانه، مسائل و مشکلات موجود مورد بررسی قرار گرفت.
امید است با همکاری و هماهنگی بیشتر، گامی بلند در جهت بهبود و ارتقای سطح خدمات تغذیهای دانشگاه برداشته شود.


