
به گزارش روابط عمومی مدیریت رفاه و سلامت دانشجویان، با حضورمدیر کل دفتر طرح و برنامههای سازمان امور دانشجویان جلسه بررسی و ارزیابی رستوران های مکمل در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد
روز چهارشنبه 30 مهر ماه با حضور دکتر امامعلی پور جلسه بررسی و ارزیابی رستورانهای مکمل در دانشگاه فردوسی مشهد با محوریت بررسی تنوع غذایی و نحوه استفاده دانشجویان از آفرینشگاهها و رستورانهای مکمل، در کنار رستوران دولتی دانشگاه بود. این نشست با همراهی دکتر باقری(مشاور معاون) دکتر حصارزاده(معاون برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه)دکتر کارشکی( معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی) دکتر مسعودی ( مدیر رفاه و سلامت دانشجویان) خانم انجیدنی (مدیر منابع فیزیکی) اقای صفائی( رئیس اداره تغذیه) به همراه کارشناسان محترم این حوزه برگزار شد.
دکتر امامعلیپور مدیر کل دفتر طرح و برنامههای سازمان امور دانشجویان در این جلسه توصیهها و راهکارهای عملیاتی را به منظور بهبود کیفیت عرضه غذا در وعدههای صبحانه، ناهار و شام ارائه نمودند.
امید است با پیگیریهای انجام شده، شاهد ارتقای کیفیت و خدماترسانی در حوزه تغذیه دانشجویان عزیز باشیم





