photo 2025 10 23 10 07 06

 

   

به گزارش روابط عمومی مدیریت رفاه و سلامت دانشجویان، با حضورمدیر کل دفتر طرح و برنامه‌های سازمان امور دانشجویان جلسه بررسی و ارزیابی رستوران های مکمل در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

روز چهارشنبه 30 مهر ماه با حضور دکتر امامعلی پور جلسه بررسی و ارزیابی رستوران‌های مکمل در دانشگاه فردوسی مشهد با محوریت بررسی تنوع غذایی و نحوه استفاده دانشجویان از آفرینشگاه‌ها و رستوران‌های مکمل، در کنار رستوران دولتی دانشگاه بود. این نشست با همراهی دکتر باقری(مشاور معاون) دکتر حصارزاده(معاون برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه)دکتر کارشکی( معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی) دکتر مسعودی ( مدیر رفاه و سلامت دانشجویان) خانم انجیدنی (مدیر منابع فیزیکی) اقای صفائی( رئیس اداره تغذیه) به همراه کارشناسان محترم این حوزه برگزار شد.

 دکتر امامعلی‌پور مدیر کل دفتر طرح و برنامه‌های سازمان امور دانشجویان در این جلسه توصیه‌ها و راهکارهای عملیاتی را به منظور بهبود کیفیت عرضه غذا در وعده‌های صبحانه، ناهار و شام ارائه نمودند.

امید است با پیگیری‌های انجام شده، شاهد ارتقای کیفیت و خدمات‌رسانی در حوزه تغذیه دانشجویان عزیز باشیم


photo 2025 10 23 10 07 35

photo 2025 10 23 10 07 38

photo 2025 10 23 10 07 09

photo 2025 10 23 10 07 02