
۲۴ مهرماه روز جهانی غذا، یادآور اهمیت تلاش بیوقفه همه فعالان عرصه تغذیه و تأمین غذای سالم و ایمن برای جامعه است.
در این روز ارزشمند از زحمات صادقانه و مسئولیتپذیری همه همکاران اداره تغذیه که نقش مهم و خطیری در سلامت و رفاه دانشجویان بر عهده دارند، صمیمانه تقدیر و تشکر میشود.
همچنین تبریک ویژه به آقای شکیباپور، کارشناس گرانقدر کنترل کیفی اداره تغذیه به پاس انتخاب مقاله علمی ایشان در «سومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی در امنیت غذایی؛ فرآوری، ایمنی و سلامت» که همزمان با روز جهانی غذا برگزار میگردد. بیتردید، این موفقیت علمی مایهی افتخار خانوادهی دانشگاهی بخصوص اداره تغذیه بوده و نشانی از تعهد و تخصص ارزشمند همکاران این اداره در مسیر ارتقای سلامت تغذیه دانشجویان در دانشگاه است.

