به گزارش روابط عمومی مدیریت رفاه و سلامت دانشجویان،جلسه توجیهی سرپرستان غذاخوریهای دانشجویی برای آغاز سال تحصیلی جدید برگزار شد.
در آستانه شروع سال تحصیلی، جلسهای با حضور رئیس اداره تغذیه دانشگاه آقای صفائی وسرپرستان کلیه غذاخوریهای دانشجویی با محوریت ارائه خدمات مطلوب، نظمبخشی و تأکید بر اهمیت نظافت برگزار شد.
به منظور برنامهریزی و هماهنگی برای ارائه خدمات غذایی باکیفیت به دانشجویان در سال تحصیلی پیش رو، جلسهای مشترک با حضور اقای صفائی رئیس این اداره، کارشناسان و سرپرستان غذاخوریهای دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه که با هدف آمادهسازی هرچه بهتر غذا خوری های دانشجویی تشکیل شد و بر چند محور کلیدی تأکید گردید:
🔹آمادگی برای استقبال از سال تحصیلی جدید
🔹نظم و انضباط در ارائه خدمات
🔹کیفیت، نظافت و بهداشت
🔹مدارا و برخورد مناسب با دانشجویان
در بخش دیگری از این جلسه، رئیس اداره تغذیه با اشاره به نقش حیاتی غذاخوریهای دانشجویی تاکید و بیان نمود: اداره تغذیه دانشگاه از طریق مدیریت ۵ غذاخوری اصلی مهر، پردیس، فجر، زیتون و یاس، روزانه مسئولیت مدیریت توزیع حدود ۱۶ هزار وعده غذایی (شامل ناهار، شام و صبحانه) در بین دانشجویان را بر عهده دارد.