پرداخت اجاره بهای خوابگاه

به اطّلاع دانشجویان گرامی ساکن در خوابگاه می‌رساند، طبق قوانین صندوق رفاه، اجاره بهای هر نیم‌سال، باید در ابتدای نیم‌سال همان سال تحصیلی (۱۳۹۸-۱۳۹۷) به صورت نقدی پرداخت شود.

تبصره: فقط آن دسته از دانشجویانی که تحت پوشش نهادهای حمایتی قرار دارند، در اسرع وقت به اداره رفاه دانشجویان مراجعه کنند.

شایان ذکر است، فیش بانکی توسط اداره رفاه صادر نمی‌شود. دانشجویان برای پرداخت پول باید به سایت صندوق رفاه دانشجویان به آدرس bp.swf.ir مراجعه کنند.

bp-swf-ir

همان‌گونه در عکس بالا مشاهده می‌کنید، به قسمت «ورود به پورتال» رفته و اطّلاعات لازم را کامل کنید. شناسه و رمز عبور، همان شماره ملی است که باید حتماً با خط فاصله تایپ شود.

مهلت پرداخت با تخفیف ۱۰٪ از تاریخ ۵ آبان ۱۳۹۷ تا ۵ آذر ۱۳۹۷ است.

دانشجویانی که بدهی معوقه از مقطع تحصیلی قبلی یا از نیم‌سال‌های گذشته دارند، نسبت به پرداخت آن اقدام کنند؛ در صورت عدم پرداخت بدهی، درخواست خوابگاه برای نیم‌سال‌های بعدی، از طرف این اداره تأیید نخواهد شد و عواقب ناشی از آن، به عهده دانشجو است.

اداره رفاه دانشجویان

دانشگاه فردوسی مشهد