جلسه مشترک مدیر کل سازمان انتقال خون و معاونت فاد در دانشگاه

با عنایت به تفاهم‌نامه بین سازمان انتقال خون ایران و سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فن‌آوری، جلسه‌ای با حضور جناب آقای دکتر اسلامی، مدیر کل سازمان انتقال خون خراسان رضوی و آقای دکتر طاهری، معاون فرهنگی - اجتماعی و دانشجویی دانشگاه در روز سه‌شنبه مورخ ۱۳۹۷/۰۲/۰۴، در دفتر معاونت برگزار شد. در این جلسه، ابتدا جناب آقای دکتر اسلامی با اشاره به تاریخچه سازمان انتقال خون در ایران و اهداف و وظایف انسان‌دوستانه آن سازمان، به بیان آمار و اطّلاعات قابل توجّهی از نحوه ذخیره‌سازی و اهدای خون و فرآورده‌های خونی، و نیز موارد استفاده آن در استان خراسان رضوی و تعامل دانشگاه با سازمان انتقال خون پرداختند. ایشان یادآور شدند، در حال حاضر ظرفیت اهدای خون در استان حدود ۵۷ هزار کیسه در سال است، در حالی که میزان مصرف آن به ۳۵۲ هزار کیسه می‌رسد که در ۵۹ بیمارستان در سطح استان از فرآورده‌های خونی استفاده می‌کنند. دریافت خون سالم و استمرار آن، از جمله خواسته‌های آن سازمان است که می‌تواند به سلامت جامعه نیز کمک فراوانی نماید.

در ادامه جناب آقای دکتر طاهری ضمن عرض خیر مقدم و استقبال از تعامل با سازمان، بیان نمودند که وجود ظرفیّت‌های خوب تشکّل‌های دانشجویی در دانشگاه فردوسی مشهد، می‌تواند زمینه همکاری متقابل را گسترش دهد. ایشان پیشنهاد تشکیل کانون‌های اهدای خون در دانشگاه را مطرح کردند. مقرر شد طرفین با معرفی نمایندها و عقد موافقت‌نامه‌هایی مبتنی به تفاهم‌نامه فی‌مابین، همکاری‌های متقابل را گسترش دهند.

Blood-Organization-Session-1

Blood-Organization-Session-2