غذاخوری‌ها

اداره تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد، دارای پنج غذاخوری است. این غذاخوری‌ها به شرح زیر هستند.

• فجر: این غذاخوری با ظرفیت ۴۰۰۰ نفر و با مساحت حدود ۲۱۱۵ مترمربع، در بلوار دانش دانشگاه، پشت خوابگاه‌های فجر ۱ تا ۴، قرار دارد. در این غذاخوری، وعده‌های صبحانه، ناهار، و شام برای آقایان دانشجو توزیع می‌شود.

• پردیس: این غذاخوری با ظرفیت ۳۰۰۰ نفر و با مساحت حدود ۸۵۸ مترمربع، در بلوار دانش دانشگاه، کنار خوابگاه پردیس ۱ واقع شده است. در این غذاخوری، وعده‌های صبحانه، ناهار، و شام برای خانم‌های دانشجو توزیع می‌شود.

• یاس: این غذاخوری با ظرفیت ۲۰۰۰ نفر و با مساحت حدود ۱۰۰۰ مترمربع، در بلوار علوم دانشگاه، مقابل سازمان مرکزی دانشگاه، پشت دانشکده علوم اداری و اقتصاد واقع شده است. در این غذاخوری، وعده‌ی ناهار، در دو سالن مجزا، برای آقایان و خانم‌های دانشجو توزیع می‌شود.

• زیتون: این غذاخوری پشت دانشکده مهندسی، بین دانشکده مهندسی و دانشکده معماری قرار دارد. در این غذاخوری، وعده‌ی ناهار، در دو سالن مجزا، برای آقایان و خانم‌های دانشجو توزیع می‌شود.

• مهر: این غذاخوری با ظرفیت ۴۰۰۰ نفر و با مساحت حدود ۱۹۴۴ مترمربع، در انتهای بلوار دانش دانشگاه، بین خوابگاه پردیس ۶ و ۷ واقع شده است. در این غذاخوری، وعده‌های ناهار و شام برای خانم‌های دانشجو توزیع می‌شود.