کنترل کیفی

تصویر کنترل کیفی

اهمّ وظایف این واحد، به شرح زیر است.

۱- کنترل تمام مواد غذایی خریداری شده از نظر:

  • داشتن علامت استاندارد روی کالا
  • تاریخ تولید و تاریخ انقضای محصول
  • کنترل علائم ظاهری محصول از نظر رنگ، طعم، مزه و ...

۲- کنترل مداوم محصول در طول مدت انبارداری و یا سردخانه‌گذاری

۳- کنترل و نظارت مواد غذایی در هنگام آماده‌سازی قبل از طبخ، هنگام طبخ، و زمان توزیع

۴- ارائه برنامه غذایی پیشنهادی به مسئولین مربوط در اداره تغذیه

۵- بازدیدهای روزانه از غذاخوری‌ها و نظارت بر کار دانشجویان ناظر

۶- رسیدگی به گزارش‌های دانشجویان ناظر غذاخوری‌ها

۷- بازدید از مراکز و کارخانه‌های تولید محصولات غذایی

۸- انجام نظرسنجی دوره‌ای از دانشجویان، و تهیّه، و ارائه گزارش‌های درخواست‌شده توسط سرپرستی اداره تغذیه

۹- اجرای طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی

۱۰- بهبود آنالیز غذایی

۱۱- اصلاح روش‌های طبخ، آماده‌سازی و بهبود فرمولاسیون

۱۲- برنامه‌ریزی و برگزاری کلاس‌های آموزشی برای کارکنان

 

 

آمار بازدید

امروز
دیروز
این هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه گذشته
تمام بازدیدها
۱۴۱
۲۴۸
۱۴۱
۱۰۵۴
۲۳۶۴
۲۶۱۶
۹۶۷۵

بازدیدکنندگان در حال حاضر

ما 11 مهمان و 0 عضو آنلاین داریم