1. اطّلاعیه‌ها
  2. اخبار
  3. مطالب مفید
artl-wo-important-loan-repayment-and-settle
۱۳۹۹/۰۱/۳۱, ۱۰:۲۶

اطّلاعیه مهم- بازپرداخت وام و تصفیه حساب

     دانشجویانی که سنوات رفاهی آن‌ها به اتمام رسیده و یا دانش آموخته شده‌اند، برای ایجاد...
artl-refahsalamat-60gb-internet-package
۱۳۹۹/۱۱/۲۷, ۱۶:۱۶

بسته ۶۰ گیگابایتی اینترنت

   دانشجویان گرامی    لطفاً برای دریافت بسته ۶۰ گیگابایتی اینترنت آ​موزش مجازی،...
artl-wo-table-of-loan-type-and-scheduling-for-the-second-semester-of-13991400
۱۳۹۹/۱۱/۱۸, ۱۸:۱۱

جدول نوع وام و زمان‌بندی اعطای آن در نیم‌سال دوّم...

قابل توجّه دانشجویان گرامی جدول زمان‌بندی و اعطای وام‌های دانشجویی در نیم‌سال دوّم سال تحصیلی...
artl-do-terms-and-conditions-of-applying-for-the-second-semester-studentdormitory13991400
۱۳۹۹/۱۱/۰۴, ۱۶:۵۳

شرایط و نحوه درخواست سرای دانشجویی نیم‌سال دوم

     به اطّلاع دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری PhD که درس پایان‌نامه و رساله...
artl-wo-new-regulations-for-paying-and-repaying-student-loans
۱۳۹۹/۰۸/۱۹, ۱۱:۱۰

آیین‌نامه جدید پرداخت و بازپرداخت وام دانشجویی

   آیین‌نامه جدید پرداخت و بازپرداخت وام دانشجویی، بارگذاری شد. برای مشاهده آن، اینجا را...
artl-wo-loan-payment-process
۱۳۹۹/۰۸/۰۶, ۱۰:۴۷

فرآیند پرداخت وام

   فرآیند پرداخت وام به دانشجویان دوره‌های روزانه، نوبت دوم و شهریه پرداز از زمان درخواست...
artl-wo-student-accident-insurance
۱۳۹۹/۰۷/۱۹, ۱۰:۱۴

بیمه حوادث دانشجویی

   قابل توجّه دانشجویان گرامی    به آگاهی می‌رساند، قرارداد بیمه حوادث دانشجویان...
artl-no-testing-the-flavor-of-eggplant-food
۱۳۹۹/۱۲/۱۷

جلسه طعم سنجی خوراک کشک و بادمجان

   جلسه طبخ و طعم‌سنجی خوراک کشک بادمجان در روز چهارشنبه مورخ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹، با حضور دکتر کیوانفر سرپرست اداره تغذیه، سرآشپز سالاری، دکتر باقری...
artl-no-special-report-on-the-birth-plan-of-hazrat-ali
۱۳۹۹/۱۲/۰۹

گزارش ویژه برنامه ولادت حضرت علی علیه‌السلام

   به مناسبت ولادت با سعادت حضرت علی علیه‌السلام و بزرگداشت روز مرد، ویژه برنامه‌ای توسط مدیریت رفاه و سلامت دانشجویان در غذاخوری فجر برگزار شد....
artl-no-optimization-of-the-central-kitchen-cooking-system
۱۳۹۹/۱۲/۰۴

بهینه‌سازی سیستم طبخ آشپزخانه مرکزی

   در راستای مکانیزه کردن سیستم طبخ، کاهش هزینه‌های تولید غذا و بهینه‌سازی سیستم طبخ غذا، در تابستان ۱۳۹۹، تغییراتی در تجهیزات آشپزخانه مرکزی...
artl-no-optimization-of-vegetable-cocoa-and-tabrizi-meatballs
۱۳۹۹/۱۲/۰۲

بهینه‌سازی غذاهای کوکو سبزی و کوفته تبریزی

   بهینه‌سازی ترکیب و روش پخت غذاهای کوکو سبزی و کوفته تبریزی    برای ارتقای کیفیت طبخ غذاهای کوکو سبزی و کوفته تبریزی، جلسه‌ای در...
artl-refahsalamat-increasing-the-tariff-rate-for-student-work-fees
۱۳۹۹/۱۱/۲۹

افزایش نرخ تعرفه حق‌الزحمه کار دانشجویی

     بر اساس مصوبه صورتجلسه سیزدهمین نشست هیأت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان رضوی، نرخ حق‌الزحمه کار دانشجویی ۳۵ درصد...
artl-refahsalamat-new-changes-in-library-and-computer-saloon-of-management-of-welfare-and-health
۱۳۹۹/۱۱/۰۸

تغيير و تحول ايجاد شده در مجموعه سالن مطالعه مركزي و رايانه مديریت رفاه و سلامت...

   تغییر و تحویل صورت گرفته در چند وقت گذشته، در مجموعه سالن مطالعه مرکزی و رایانه مدیریت رفاه و سلامت دانشگاه، به قرار تصاویر زیر...
artl-hc-no-coronary-heart-disease
۱۳۹۹/۱۱/۰۸

عدم ابتلا به بیماری کرونا

     بر اساس گزارش خانم دکتر پاسالار، مسئول مرکز بهداشت و درمان دانشگاه فردوسی مشهد، در دو ماه گذشته (آذر و دی)، هیچ گزارشی از ابتلای...
artl-no-is-bmi-an-indicator-of-health
۱۳۹۹/۱۲/۱۱, ۱۳:۰۴

آيا BMI شاخص سلامتی است؟

   شاخص توده بدنی یا BMI یک ابزار استاندارد برای بررسی وضعیت وزن و سلامتی افراد است. این شاخص برای مدت های زیادی جهت اندازه گیری وضعیت سلامتی...
artl-healthcenter-modify-lifestyle
۱۳۹۸/۰۳/۱۲, ۱۶:۰۷

اصلاح سبک زندگی

  به طور منظم ۳ تا ۵ بار در هفته، به مدت ۳۰ دقیقه ورزش یا پیاده روی کنید.شیر و لبنیات، میوه و سبزی بیشتر استفاده کنید. چربی، نمک و شکر کمتری...
artl-healthcenter-ramadan-recommendations
۱۳۹۸/۰۲/۱۶, ۰۹:۳۷

توصیه‌های غذایی ماه مبارک رمضان

       
artl-relationship-between-hovzeh-and-university
۱۳۹۷/۰۸/۱۹, ۱۸:۰۶

ارتباط حوزه و دانشگاه

  ضرورت یا استحباب؟ از ابتدای انقلاب اسلامی و در پی تاکیدات امام خمینی (ره) تلاش‌های پراکنده‌ای در جهت همکاری حوزه و دانشگاه صورت گرفتند که هیچکدام...
artl-healthcenter-what-is-diabetes
۱۳۹۶/۰۶/۱۲, ۱۰:۴۴

دیابت چیست؟

    دیابت یک اختلال در سوخت و ساز (متابولیسم) بدن است، که عواملی همچون، عوامل ژنتیکی و محیطی، در بروز آن نقش دارند. در حالت طبیعی، غذا در...

آمار بازدید

امروز
دیروز
این هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه گذشته
تمام بازدیدها
۲۰۱
۳۱۱
۵۱۲
۱۷۲۹
۳۳۸۴
۶۱۱۵
۱۶۶۷۹۷

بازدیدکنندگان در حال حاضر

ما 10 مهمان و 0 عضو آنلاین داریم